Volledig scherm
© RV

Verbouwing van AH in Son

SON - De Albert Heijn aan het 17 Septemberplein in Son wordt ingrijpend verbouwd. De supermarkt sluit haar deuren op 27 juli om 16.00 uur. De feestelijke heropening is op woensdag 7 augustus om 11.00 uur.

De Albert Heijn in Son gaat ingrijpend verbouwen. De Sonse AH is een van de 120 filialen van deze supermarktketen die in Nederland dit jaar een metamorfose ondergaan. Met een nieuw winkelconcept komt de nadruk nog meer te liggen op vers, lekker en gezond eten. ,,De voorbereidingen zijn in volle gang. De medewerkers worden opgeleid tot 'master in vers'", vertelt de Sonse supermarktmanager Isabelle van Geel. ,,Hierdoor krijgen onze klanten straks nog betere informatie over verse producten, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank. De aftrap van dit trainingstraject vond plaats in een speciale verstruck die hier stond geparkeerd."

In de vernieuwde Albert Heijn komen straks ook zelfscankassa's. De supermakt aan het 17 Septemberplein is ruim anderhalve week dicht. Zaterdag 27 juli sluit de winkel om 16.00 uur. En iedereen is welkom bij de heropening op woensdag 7 augustus vanaf 11.00 uur. Dan zijn er leuke activiteiten en winacties.