Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Aldi

Verzet tegen mogelijke verplaatsing Aldi in Best

BEST - De mogelijke verplaatsing van Aldi naar de Oirschotseweg kon wel eens betekenen dat het centrum van Best leegloopt en de Albert Heijn dientengevolge vertrekt. Een ongewenste ontwikkeling, vindt Centrum Management Best. De stichting heeft op hoge poten een brief aan het college van burgemeester en wethouders gestuurd. 

‘Een meesterzet in de supermarktwereld’, zo noemt voorzitter Ruud de Bruin van stichting Centrum Management het voornemen van Aldi om uit het centrum te vertrekken naar de buitenrand van Best. ,,Dat de actie van Aldi om een reactie vraagt van collega-concurrenten zal hiervan een logisch vervolg zijn", meent hij. 

  1. Wat vinden transporteurs van invoering van de spitstaks?
    PREMIUM

    Wat vinden transpor­teurs van invoering van de spitstaks?

    EINDHOVEN - Met het toenemen van het fileleed, vooral in de regio Eindhoven, lijkt het draagvlak voor het invoeren van rekeningrijden toe te nemen, ook in het bedrijfsleven. Uit een enquête van VNO-NCW bleek deze week dat een kleine meerderheid (53 procent) van de ondernemers in Noord-Brabant en Zeeland voorstander is van zo’n spitstaks, een tolheffing op belangrijke wegen. Het ED laat een voor- en tegenstander aan het woord.