Volledig scherm
Impressie van familiefestival Kuylkamp in Breugel © Martien Kuypers

Voor negende keer Kuylkamp in Breugel: festival met goed doel

BREUGEL - Voor de negende keer vindt van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni in Breugel het muziekfestival Kuylkamp plaats. 

Het evenement, dat wordt afgesloten met een feestmiddag voor 120 mensen met een beperking -bekostigd uit de opbrengsten- wordt gehouden op een terrein aan de Kuilen 3D in het buitengebied van Breugel. Tijdens het familiefestival, dat vrijdagavond 21 juni van start gaat, zijn optredens gepland van een 25-tal bands en dj's. Er is een camping en er zijn voorzieningen voor mindervaliden en kinderen. 

De entreeprijs voor Kuylkamp bedraagt 50 euro voor het hele weekend of 30 voor alleen de zaterdag. Daarbij zijn drankjes, eten en een slaapplek inbegrepen. Wie alleen zaterdagmiddag een kijkje wil komen nemen, betaalt een tientje entree. 

Hottub 

Het festival heeft dit jaar het thema ‘It giet aon!’ gekregen. Op het terrein staan diverse ‘winterse attracties’, zoals een arrenslee die bezoekers naar de camping brengt én ‘levend curling’. Ook staat er een houtgestookte hottub, een tot jeugdhonk omgebouwde vrachtwagen en is er een kabelbaantje voor de kinderen. Meer info is te vinden op de website van Kuylkamp.