Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Vrijwilligerspenning voor Flip Spooren uit Son

SON EN BREUGEL - Tijdens de carnavaleske zittingsavond in de tent in Son heeft Flip Spooren (35) zaterdag de Sonse vrijwilligerspenning gekregen uit handen van burgemeester Hans Gaillard.

Spooren heeft niet alleen bij De Krutjesrapers zijn sporen verdiend, waar hij al sinds 2003 actief voor is. Hij zat in de Raad van Elf, zet zich in voor Creadag en de carnavalskrant, en sinds 2018 zit hij in het bestuur. Ook voor jeugdcarnavalsvereniging De Dommelsoppers heeft Spooren zich verdienstelijk gemaakt. Daarnaast was Spooren actief bij de Kindervakantieweek Breugel, eerst als leiding, en later in diverse werkgroepen.

  1. Acht verdachten aangehouden na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda
    VIDEO/UPDATE

    Acht verdachten aangehou­den na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda

    BEST - Een auto is zondagmiddag na een achtervolging door de politie tegen een boom gebotst op de Schansweg in Best. De politie heeft met getrokken wapens de verdachten uit de auto gehaald. Bij de aanhouding is ook een waarschuwingsschot gelost. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Drie mannen zijn aangehouden. De omgeving werd afgezet.