Vrouw overleden bij ongeluk met vrachtwagen op A2 tussen Best en Boxtel

Video + updateBEST - Een vrouw is vrijdagochtend overleden na een ongeval met personenauto en vrachtwagen op de A2 van Eindhoven richting Den Bosch. Door het ongeval waren vrijdagochtend twee rijstroken tussen Best en Boxtel afgesloten. Rond 09.30 uur was de weg weer vrij.

De vrouw verloor vrijdagochtend de macht over het stuur waarna haar auto tegen de vangrail botste en is gaan tollen. Terwijl de auto over de weg tolde, werd deze aangereden door een vrachtwagen. Door de klap werd de vrouw uit de auto geslingerd en overleed ter plaatse.

De afsluiting van de rijstroken zorgde voor een file van minimaal een uur. Verkeer richting Den Bosch werd geadviseerd te rijden via de A58 en A65 richting Tilburg.

Volledig scherm
Een van de betrokken auto's na het ongeval op de A2. © Bert Jansen
  1. Vriend van in Best verongelukte Yassine (18) krijgt mogelijk straf, verdacht van veroorzaken ongeluk

    Vriend van in Best verongeluk­te Yassine (18) krijgt mogelijk straf, verdacht van veroorza­ken ongeluk

    BEST - De 18-jarige automobilist die begin deze maand betrokken raakte bij een dodelijk verkeersongeluk op de Eindhovenseweg-Zuid in Best, wordt verdacht van ‘het veroorzaken van een verkeersongeluk met de dood tot gevolg’. De politie onderzoekt nog of hij die avond te hard of roekeloos heeft gereden, meldt een woordvoerder aan het ED. Bij het ongeluk kwam de eveneens 18-jarige Yassine Doudou om het leven.