Volledig scherm
PREMIUM
Nieuwe survivalbaan in Best met Wassilios Athanasiadis. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Wassilios krijgt iedereen naar buiten met zijn survivalbaan in Best

BEST - Wassilios Athanasiadis en Pauline Brokx openden afgelopen mei een gloednieuwe survivalbaan in de bossen achter restaurant ’t Boshuys in Best.

Eerst waren ze gevestigd vlak naast het Joe Mann paviljoen, maar inmiddels zo uit hun jasje gegroeid dat ze verhuisd zijn naar de overkant van de Sonseweg. Trots laat Wassilios zijn nieuwe ‘speelgoed’ zien. ,,Je ziet het steeds meer in Nederland, maar vooral nog in de Achterhoek. Het verspreidt zich al wel, maar in de buurt van Eindhoven zat nog geen grote survivalbaan, dus die hebben wij nu geopend”, vertelt Athanasiadis. 

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.