Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © stock.xchng

Zeker één kat dood na eten vergiftigde vis in Best

BEST - Zeker één kat is de afgelopen dagen overleden na het eten van vergiftigde vis in Best. Een tweede kat stierf ook, mogelijk ook door de vis. Dat laat de politie maandag weten.

In de omgeving van de Pater L.A. Bleysstraat, dichtbij het spoor, lagen blokjes vergiftigde vis. Twee katten zijn overleden. Een dierenarts stelde vast dat een van de twee zeker is overleden door het eten van de vis, aldus de politie.

Via Facebook roept de politie baasjes van huisdieren op extra op te letten in de omgeving Best. Als het vermoeden bestaat dat een huisdier iets met gif heeft gegeten, moet zo snel mogelijk de dierenarts gebeld worden.

  1. Acht verdachten aangehouden na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda
    VIDEO/UPDATE

    Acht verdachten aangehou­den na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda

    BEST - Een auto is zondagmiddag na een achtervolging door de politie tegen een boom gebotst op de Schansweg in Best. De politie heeft met getrokken wapens de verdachten uit de auto gehaald. Bij de aanhouding is ook een waarschuwingsschot gelost. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Drie mannen zijn aangehouden. De omgeving werd afgezet.