Hans en Ria Hulsen in de tuin van hun vakantiehuisje in Sint-Oedenrode. Hans had lymfeklierkanker en leek uitbehandeld. Hij onderging een innovatieve immuuntherapie.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans en Ria Hulsen in de tuin van hun vakantiehuisje in Sint-Oedenrode. Hans had lymfeklierkanker en leek uitbehandeld. Hij onderging een innovatieve immuuntherapie. © Anette van de Goor/DCI Media

Zonder deze nieuwe kankerbehandeling was Hans er niet meer geweest: ‘Het was dit of doodgaan’

SINT-OEDENRODE - Het was deze behandeling of doodgaan. Meer keuzes had Hans Hulsen uit Sint-Oedenrode niet. Hij koos voor de behandeling, een innovatieve immuuntherapie. Hij leeft nog, en vertelt hoe dat ging.

  1. Nieuw gebouw voor de Eindhovense GG en GD dus hakte de wethouder een boom om

    Nieuw gebouw voor de Eindhoven­se GG en GD dus hakte de wethouder een boom om

    EINDHOVEN - Een nieuw gebouw voor de Geneeskundige- en Gezondheidsdienst (GG en GD) in Eindhoven. In 1959 hakt toenmalig wethouder Van Lieshout een boom om om plaats te maken voor de nieuwbouw. Op de achtergrond kijkt burgemeester Van Rooy toe. Wie was er bij destijds, heeft bij de GG en GD gewerkt of was er patiënt? Het ED komt graag met u in contact. Reageren kan via d.hoekstra@ed.nl. Na de vakantie keert deze rubriek begin september weer terug.