Volledig scherm
PREMIUM
De Kerkstraat in Son en Breugel. © FotoMeulenhof

Zorgen over stijgende kosten in Son en Breugel

SON EN BREUGEL - Het grote tekort op het sociaal domein én de kosten van het dorpshuis kregen donderdag de meeste aandacht bij de eerste raadsvergadering over de begroting van Son en Breugel. Op 7 november vindt de tweede afsluitende sessie plaats.

Veel vuurwerk zat er niet in drie uur debatteren over de meerjarenbegroting van Son en Breugel. Terwijl de forse minnen de komende jaren daar toch aanleiding genoeg voor zouden moeten geven. Maar alleen de oppositie maakte zich er druk om. ,,U maakt er als college een puinhoop van zonder financiële controle”, betoogde Elly Brocken (Dorpsbelang).

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.