Volledig scherm
© Politie

Dronken man rijdt tegen vangrail op A58: auto total loss

BEST - Een dronken man is in de nacht van zaterdag op zondag rond 2.30 uur tegen een vangrail gereden op de A58 en reed daarbij de auto total loss. Getuigen meldden dat hij er na het ongeval te voet vandoor ging. Op basis van een signalement heeft de politie de man net even voor de afslag Best aangehouden. De bestuurder blies 530 UG/L (microgram per liter), dat is omgerekend ongeveer 1,17 promille.

De bestuurder van de auto zou de 'BOB' zijn, maar hij is tijdens het stappen zijn vrienden kwijtgeraakt. Uiteindelijk besloot hij toch maar om alcohol te gaan drinken en is daarna in de auto gestapt. Zo meldt de politie op Facebook.

Volledig scherm
© Politie
Volledig scherm
© Politie
Volledig scherm
© Politie
  1. Eindhoven meeste winkelleegstand van de vijf grote steden
    Interactieve graphic

    Eindhoven meeste winkelleegstand van de vijf grote steden

    EINDHOVEN - Van de vijf grootste gemeenten in Nederland kampt Eindhoven met de meeste leegstand van winkelpanden. Daar staat 10% van het winkeloppervlak leeg. Grote boosdoener is het 15.000 vierkante meter tellende pand van V&D dat in 2016 sloot. Ook Helmond kampt met veel leegstand (11,5%). Koploper in de regio is Reusel-De Mierden waar 26 procent leegstaat. Tussen 2009 en 2010 steeg het leegstandspercentage daar van 2,4 procent naar 20,2 procent.

Best e.o.