Volledig scherm
Jean Paul Kers liep zeven breuken in zijn gezicht op. © Facebook

Eén verdachte uit Best van mishandeling Stratumseind langer vast

EINDHOVEN - De 27-jarige man uit Best die wordt verdacht van de zware mishandeling op Stratumseind blijft  nog twee weken vastzitten. De Eindhovense medeverdachte (34) is onder voorwaarden vrijgelaten.

De mannen worden ervan verdacht op 20 januari de 25-jarige Jean Paul Kers uit het Zuid-Hollandse Zuidland zo hard te hebben geslagen dat hij zeven botbreuken opliep in zijn gezicht. Hij was op stap met voetbalvrienden. Ze zongen liedjes op straat. Toen ze stopten bij een urinoir, ontstond er een woordenwisseling met een andere groep. Door meerdere personen uit die groep zijn vervolgens klappen uitgedeeld.

In het tv-programma Opsporing Verzocht werden beelden getoond van een groep mannen en vrouwen die mogelijk betrokken waren bij de mishandeling in de Eindhovense uitgaansstraat. Mede dankzij tips na die uitzending konden de twee mannen woensdag worden aangehouden.

  1. Best gaat voor veel meer AED's
    PREMIUM

    Best gaat voor veel meer AED's

    BEST - Sinds de oprichting een jaar geleden heeft Stichting Hartslag Best drie hartdefibrillatoren (AED’s) geplaatst op locaties die 24/7 toegankelijk zijn en hebben 35 mensen de reanimatiecursus van de stichting gevolgd. Op korte termijn worden er nog negen AED’s opgehangen in speciale temperatuurkasten. Er zijn twintig van die kasten beschikbaar gesteld door de Hartstichting. Om ervoor te zorgen dat er in heel Best binnen zes minuten een burgerhulpverlener en een AED ter plaatse kunnen zijn, is echter nog veel meer nodig.

Best e.o.