Volledig scherm
Eva, Storm en Luuk van de Antoniusschool uit Best

Groep 6B Antoniusschool treedt op tijdens kerstgala in Carré na winst bij BZT Muziek Shows

BEST - De leerlingen van groep 6B van de Antoniusschool uit Best mogen op kerstavond optreden tijdens het galafeest in Carré waarbij Koningin Máxima als gast aanwezig is. Zaterdagavond versloegen de leerlingen in het populaire Zapp programma de BZT Muziek Shows met hun rap de 2 overige overgebleven basisscholen.

Hun rap 'Op onze school wordt niet gepest en dat bevalt ons opperbest!' versloeg de basisscholen de Dapper uit Amsterdam en De Voorsprong uit Den Haag.

Tijdens het galafeest mag de klas nu een compositie, gemaakt door Eric van Tijn, vertolken. De opnames in Carré zijn op 9 december en de uitzending is op kerstavond.

Lees het hele artikel maandag in het ED of in de digitale krant

Volledig scherm
 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Best e.o.