Stan van der Heijden
Volledig scherm
Stan van der Heijden © gemeente Best

Stan van der Heijden kandidaat-wethouder voor Jongerenpartij in Best

BEST - Stan van der Heijden wordt voorgedragen als kandidaat-wethouder namens Jongerenpartij JO. Voor hem is een portefeuille met onder meer kunst, sociale werkvoorziening, economie, arbeidsmarkt, toerisme en recreatie en vermindering regeldruk bedacht.

De gemeente Best heeft dinsdagavond bekend gemaakt wie kandidaat-wethouders zijn voor het nieuwe college en hoe zij de portefeuilles willen verdelen. 

Oud-wethouder Wilma van der Rijt van Heeze-Leende hoopt, zoals al eerder als gerucht gonsde, het CDA te vertegenwoordigen. Zij zal zich dan bezighouden met onder meer het hoofdpijndossier wet maatschappelijke ondersteuning (WMO), jeugd en jongeren, armoedebeleid, onderwijs, kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

artikel gaat verder onder de foto

Wilma van der Rijt
Volledig scherm
Wilma van der Rijt © gemeente Best

De andere kandidaat-wethouders waren begin mei al bekend. Marc van Schuppen (Best Open) is bereid om, net als in de vorige collegeperiode, onder andere ruimtelijke ordening, woonbeleid, grondbeleid, vergunningen en cultureel erfgoed. Rik Dijkhoff heeft als kandidaat-wethouder voor de VVD het afvalbeleid, duurzaamheid, cultuur, markt en kermis, sport en ondergrondse infrastructuur op het oog. 

Artikel gaat verder onder de foto's

Marc van Schuppen
Volledig scherm
Marc van Schuppen © gemeente Best
Rik Dijkhoff
Volledig scherm
Rik Dijkhoff © gemeente Best

In de raadsvergadering van 22 mei wordt het viertal voor benoeming voorgedragen.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement