Volledig scherm

Twee nieuwe tips in zaak van vermiste kickbokser Marc de Bonte, beloning gouden tip 30.000 euro

EINDHOVEN - Er zijn twee nieuwe tips binnengekomen bij de politie in de zaak over de vermiste kickbokser Marc de Bonte.

De tips kwamen binnen na de uitzending het Belgische opsporingsprogramma Faroek. De uitzending was dinsdag op televisie.

De familie looft een beloning uit van 30.000 euro uit voor de gouden tip. Dat meldt de Gazet van Antwerpen.

Kickbokser
De Belgische topsporter verdween in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 november. Hij verliet een personeelsfeestje van de Bladelse sportschool Training Unit waar hij werkte en trainde. Daarna ging hij naar een vriend in Turnhout, waarna hij spoorloos verdween. De politie vond zijn auto zondag 6 november in Best nabij het Wilhelminakanaal. Er werd inmiddels gezocht in en rond het water, maar er is nog geen spoor van De Bonte gevonden.

Bekijk hier de uitzending.

 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Best e.o.