Volledig scherm
V.l.n.r. Yvonne van Beek, Marco Aberson en Jos van Spelde van het nieuwe interactieve magazine 'Van Alles' in Best © Ton van den Meulenhof/fotomeulenhof

'Van Alles' nieuw online magazine in Best

BEST - “Van Alles” is de voorlopige titel van het nieuwe Bestse online magazine dat vanaf 15 november in Best wordt gepresenteerd. Tegelijkertijd wordt op die dag een verkorte papieren versie- waarin wordt verwezen naar het online magazine- huis aan huis verspreid onder de inwoners van Best.

"Het is niet alleen de bedoeling evenementen aan te kondigen, maar we bieden ook de mogelijkheid door middel van korte filmpjes en een doorklikmogelijkheid naar andere websites een nieuwsbericht “levendiger” voor de lezer te maken", vertelt Yvonne van Beek, samen met Marco Aberson en Jos van Spelde de initiatiefnemers van het nieuwe online magazine.

Het is niet de bedoeling dat “Van Alles” een magazine wordt dat het nieuws, sport en politiek op de voet volgt. `We zoeken juist naar de persoon achter het bericht", vertelt Van Beek, die verantwoordelijk is voor de tekstuele inhoud van het magazine.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden voor dit magazine via redactie@vanallesinbest.nl. Het online magazine is vanaf 15 november te lezen via www.vanallesinbest.nl.

Lees meer in de papieren krant van woensdag of via de e-paper.

Best e.o.