Volledig scherm
© Jean Pierre Reijnen

Werk aan riool Best-West klaar

BEST - De werkzaamheden aan het riool bij de afslag Best-West zijn afgerond, meldt Waterschap De Dommel. Eind 2016 werden de op- en afritten bij Best-West afgesloten.

Bij een inspectie was gebleken dat het riool onder de op- en afritten bij de A2 onstabiel is. Reparatie bleek geen optie en dus werd gekozen om circa 300 meter buis te laten vervangen. De noodleiding boven de weg, aangelegd voor mochten de buizen het begeven, wordt volgende week afgebroken. De vermoedelijke oorzaak is slijtage, in combinatie met de diepe ligging van het riool. De grote massa aarde zorgde voor te grote druk op de buizen.

  1. Vechtpartij bij zaak dodelijke schietpartij Aquabest koren op molen van advocaat verdachte

    Vechtpartij bij zaak dodelijke schietpartij Aquabest koren op molen van advocaat verdachte

    DEN BOSCH - De massale vechtpartij woensdagochtend in de Bossche rechtbank was koren op de molen van advocaat Jan-Hein Kuijpers. "Toon N. kreeg die fatale nacht zo’n soort groep, met dit soort agressie over zich heen. U heeft gezien: ze zijn niet te stuiten. Hij herkende zonet meteen de situatie van die nacht, het was vrijwel hetzelfde. Toon zag geen andere oplossing dan gericht te schieten."

Best e.o.