1. Cocaïne tussen de bananen in tien Duitse supermarkten

  Cocaïne tussen de bananen in tien Duitse supermarkten

  In verscheidene Beierse supermarkten was vandaag bijna cocaïne in de aanbieding gedaan. In zeker tien winkels zijn pakjes drugs aangetroffen in dozen bananen die net waren afgeleverd. Het gaat om in ieder geval honderd kilo. De politie in München houdt er rekening mee dat er ook in andere Duitse deelstaten op deze manier coke op de markt komt als de vakkenvullers niet goed opletten. ,,We zijn nog maar net begonnen met het onderzoek'', zei een woordvoerder.
 1. Flyboarders steken Kanaal over om moeder te redden

  Flyboarders steken Kanaal over om moeder te redden

  Flyboarders Stephan en Bo Krook zijn een actie begonnen om geld in te zamelen voor hun vrouw en moeder Petra, die een agressieve hersentumor heeft. Een behandeling in het buitenland wordt niet vergoed. “We moesten wat verzinnen om geld in te zamelen en dat doen we met iets waar we goed in zijn”, aldus Bo. Vader en zoon zijn vooral bekend van hun acrobatiek tijdens de Canal Parade. In 2015 maakte Bo een wereldberoemde selfie tijdens de optocht.
 1. Na orkaan Maria ook overstromingen op Puerto Rico

  Na orkaan Maria ook overstromingen op Puerto Rico

  De naweeën van orkaan Maria zorgen voor nog meer schade op Puerto Rico. Door hevige windstoten en overstromingen staan hele steden blank. Woensdag raasde Maria met windsnelheden tot wel 250 kilometer per uur over het eiland. Terwijl de schade nog werd opgemaakt, kregen de bewoners weer te maken met hevige regenval. Naar schatting vijftien Puerto Ricanen zijn omgekomen en een groot deel van de bevolking heeft geen elektriciteit of communicatiemiddelen.