Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie © ANP

Auto klapt op boom in Drenthe: twee jonge mannen komen om

Door een verkeersongeval in het Drentse Hooghalen zijn gister kort voor middernacht twee personen om het leven gekomen. Twee anderen inzittenden raakten zwaargewond.

Een auto met vier inzittenden raakte van de weg en botste vervolgens tegen een boom langs de weg. Een 20-jarige man uit Westerbork en een 25-jarige man uit Smilde kwamen daardoor om het leven. Een 20-jarige man en een 16-jarige jongen, beiden uit Westerbork, raakten zwaargewond.

De politie is nog bezig met het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Er was geen ander voertuig betrokken bij het ongeval.

 1. Freek over Boekenbalrel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedragen wordt

  Freek over Boekenbal­rel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedra­gen wordt

  Freek de Jonge (74) heeft geen seconde wakker gelegen van de door hem veroorzaakte opschudding, gisteravond bij de opening van het Boekenbal in Amsterdam. Hij eiste luidkeels schreeuwend van het publiek een statement over de overwinningsspeech van Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet. ,,Juist de groep die in de zaal zat, moet zich verzetten tegen deze elitaire politieke beweging’’, zegt de cabaretier the day after tegen deze site.
 2. Vilein? Schrijf toch normaal Eus, wreed of vals kan ook
  Brieven met Eus

  Vilein? Schrijf toch normaal Eus, wreed of vals kan ook

  Brieven van lezers, boos op het nieuws of het juist roerend eens met wat deze krant schrijft. We ontvangen ze elke dag. Een bloemlezing van wat onze lezer bezighoudt, siert dagelijks de brievenpagina. Columnist Özcan Akyol vraagt zich in de videoreeks Brieven met Eus af wat krantenlezers ertoe brengt hun woede of passie van zich af te schrijven. Vandaag is hij op bezoek bij Ferry, die vindt dat hij zulke moeilijke woorden gebruikt.