De Ceintuurbaan in Elst, met rechts de vrijstaande woningen aan de ventweg Germaan. Het terrein tussen de watergang en de Linge, links, is nu in beeld als bouwlocatie voor tweehonderd woningen. Het schouwpad, links langs het water, is in 2018 al op verzoek van de omwonenden afgesloten voor wandelaars.
Volledig scherm
PREMIUM
De Ceintuurbaan in Elst, met rechts de vrijstaande woningen aan de ventweg Germaan. Het terrein tussen de watergang en de Linge, links, is nu in beeld als bouwlocatie voor tweehonderd woningen. Het schouwpad, links langs het water, is in 2018 al op verzoek van de omwonenden afgesloten voor wandelaars. © Erik van 't Hullenaar

Bewoners raken vrij uitzicht kwijt en zijn boos: ‘Ik heb hier net een heel duur huis gekocht’

ELST - Nu genieten bewoners van de Germaan in het Gelderse Elst nog van privacy en een vrij uitzicht achter hun woningen. Straks staat daar een woonwijk. De gemeente Overbetuwe stemt in met woningbouw tussen de noordrand van Westeraam en de Linge, tot woede van omwonenden.  

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?