De politie heeft een man gearresteerd die een 81-jarige vrouw uit Rijssen oplichtte. Hij deed zich voor als rechercheur. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
De politie heeft een man gearresteerd die een 81-jarige vrouw uit Rijssen oplichtte. Hij deed zich voor als rechercheur. Foto ter illustratie. © Eigen foto

Camera bij 81-jarige vrouw verraadt nep-rechercheur met babbeltruc

Hij deed zich voor als rechercheur die kostbare spullen kwam veiligstellen. Met die babbeltruc leidde een man onlangs een 81-jarige vrouw uit Rijssen om de tuin. Wat hij echter niet wist, was dat ze binnen een camera had hangen. Nadat die beelden afgelopen week door de politie gedeeld werden, meldde de man zich vrijdag zelf. Hij is aangehouden en zit vast.

  1. Zwaar ondervoede baby verminkt: armpjes werden ondergedompeld in gloeiend heet water
    PREMIUM

    Zwaar ondervoede baby verminkt: armpjes werden ondergedom­peld in gloeiend heet water

    Gillend van de pijn door ernstige tweede- en derdegraads brandwonden werd een 1-jarige baby in de nacht van 1 op 2 februari het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam binnengebracht. De armpjes van het tevens ondervoede meisje waren in een emmer met kokend heet water gestopt. Wie had die gruweldaad op haar geweten? Was het de moeder? Of verminkte de 51-jarige Line W. het meisje dat met moeder bij haar inwoonde in haar Rotterdamse woning?