Volledig scherm
© ANP XTRA

Carnavalswagen valt van talud in Meerssen: een persoon overleden

In Meerssen is maandagmiddag een persoon om het leven gekomen na een ernstig ongeluk met een carnavalswagen. Dat bevestigt de politie.

De tractor raakte van de weg en viel van het talud naar beneden, schrijft De Limburger.

Het ging omstreeks 17.30 uur mis Op de Beukel, een steile weg die de Lange Raarberg verbindt met de Humcoverstraat. Meerdere ambulances zijn ter plekke om eerste hulp te verlenen. Ook de politie en brandweer zijn aanwezig. De carnavalswagen nam eerder op de dag deel aan de optocht in Meerssen.

  1. Gesloten dierenpark in financiële nood biedt dieren ter adoptie aan: ‘Kameel kost 600 euro’

    Gesloten dierenpark in financiële nood biedt dieren ter adoptie aan: ‘Kameel kost 600 euro’

    Kasteelpark Born in Limburg is een reddingsoperatie begonnen. Zonder acute financiële steun stevent het dierenpark, dat al sinds maart noodgedwongen gesloten is als gevolg van de coronacrisis, rechtstreeks af op een faillissement. Meest opvallende actie is de uitgifte van ‘adoptie-aandelen’ waarmee mensen een of meer dieren in het park - van kwartels tot kamelen - een jaar lang kunnen adopteren.
  2. ‘Snelle pc zonder coronavirus’: Marktplaats grijpt in bij ‘smakeloze’ advertenties

    ‘Snelle pc zonder coronavi­rus’: Markt­plaats grijpt in bij ‘smakeloze’ adverten­ties

    Marktplaats heeft de handen vol aan particuliere verkopers en bedrijven die de naam van het coronavirus misbruiken om meer aandacht te krijgen voor hun advertenties. Op de koop-en verkoopsite wemelt het van de advertenties waarin volgens Marktplaats op een ‘smakeloze manier’ een link wordt gelegd met het coronavirus. ,,Wij gaan hier met onze experts kritisch naar kijken”, meldt een woordvoerder aan deze nieuwssite.