Begin september ook al drukte bij de metro op station Bijlmer ArenA omdat er geen treinen reden vanwege de Grand Prix in Zandvoort. Ondanks de grote hoeveelheid mensen bleef chaos toen uit in het Arenagebied.
Volledig scherm
Begin september ook al drukte bij de metro op station Bijlmer ArenA omdat er geen treinen reden vanwege de Grand Prix in Zandvoort. Ondanks de grote hoeveelheid mensen bleef chaos toen uit in het Arenagebied. © Dingena Mol

Chagrijn bij Ajax en Ziggo Dome, NS stopt wederom niet bij ArenA door werkzaamheden

Komende zaterdag laat NS van 16.00 uur tot het einde van de dag geen treinen stoppen op station Amsterdam Bijlmer ArenA, heeft het vervoersbedrijf eerder vandaag bekendgemaakt. Die late aankondiging zorgt voor chagrijn bij Ajax en de Ziggo Dome, de nabij gelegen concertlocatie waar zaterdagavond De Dijk een afscheidsconcert geeft.

  1. Docente jeugdinrichting Lelystad betast en mishandeld, verdachte komt uit 'zedengroep’
    PREMIUM

    Docente jeugdin­rich­ting Lelystad betast en mishandeld, verdachte komt uit 'zedengroep’

    Een docente die lesgeeft binnen de muren van de jeugdinrichting (JJI) in Lelystad is deze week het slachtoffer geworden van een zeden- en geweldsmisdrijf. Ze werd betast en mishandeld. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Een zegsman van de Dienst Justitiële Inrichtingen wil alleen bevestigen dat er een incident is geweest, waarbij één van de jongeren in de fout is gegaan. ,,Verschrikkelijk dat dit is gebeurd.”