De uitvaart van Tamar uit Marken. De nabestaanden weten nog altijd niet wat er precies is gebeurd in de nacht van haar overlijden.
Volledig scherm
De uitvaart van Tamar uit Marken. De nabestaanden weten nog altijd niet wat er precies is gebeurd in de nacht van haar overlijden. © ANP

‘Dat Tamar werd versleept was al bekend, alleen dna-sporen op haar zijn niet van de verdachte’

ongeluk markenDat de 14-jarige Tamar uit Marken ‘is versleept’ naar de berm nadat ze was geraakt door een auto, is niks nieuws. ,,Sterker: het openbaar ministerie heeft dit scenario serieus onderzocht en nooit uitgesloten. Maar het openbaar ministerie heeft dna op het lichaam van Tamar vergeleken met het dna van mijn cliënt en dat kwam niet overeen,” zegt Anis Boumanjal, de advocaat van de man die werd verdacht van het verlaten van de plek van het ongeval.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.