Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

‘De PvdD wil gewoon dat er geen vlees meer wordt gegeten’

Özcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

Als ik iets merkwaardigs lees, in de krant of op een website, check ik altijd of het bericht wel deugt, simpelweg door andere bronnen te raadplegen.

Tegenwoordig zijn er veel satirische websites die er een sport van maken om de bizarre realiteit om te zetten in nog groter absurdisme. De ene keer om te amuseren. Soms om alle deelnemers aan een hysterisch debat een spiegel voor te houden.

Toen gisteren bekend werd dat de Partij voor de Dieren de vette hap na het uitgaan wilde verbieden, dan moet u denken aan een broodje kebab of een dürüm, dacht ik dat serieuze media per ongeluk het cabaret van een grappenmaker hadden overgenomen.

  1. Student Rogier volgde gastles van pedofiel Nelson: ‘UvA had nooit sorry moeten zeggen’

    Student Rogier volgde gastles van pedofiel Nelson: ‘UvA had nooit sorry moeten zeggen’

    De Universiteit van Amsterdam had nooit excuses moeten aanbieden voor het uitnodigen van Nelson Maatman, de pedo-activist die ernstig bedreigd wordt na zijn optreden in het NPO-programma Danny op straat. Dat vindt student Rogier van de Veen. Hij zat in het college dat Maatman vorige week toesprak. ,,Als de universiteit gaat dansen naar de pijpen van de populaire mening, verliest zij haar kritische karakter.’’