Dode gevonden in vijver Kasteel Kerkrade

VideoIn de vijver bij een kasteel in het Limburgse Kerkrade is vanmorgen een dode man gevonden. Het 24-jarige slachtoffer lag naast de auto in het water, meldt De Limburger. Mogelijk is hij eruit geslingerd.

De man werd vanmorgen gevonden in het water bij Kasteel Erenstein aan de Kerkradersteenweg. De hulpdiensten rukten massaal uit, maar de man was inmiddels al overleden. 

Over de toedracht van het ongeluk kan de politie nog niets zeggen. Op foto's is te zien dat er een grote steen op de weg ligt bij de vijver. Of die mogelijk heeft geleid tot het te water raken van de auto is nog onbekend. Wel is duidelijk dat de man een lantaarnpaal heeft geraakt en over een deel van een klein bruggetje is gereden voordat hij te water raakte. 

Op de weg naast de vijver ligt een grote steen
Volledig scherm
Op de weg naast de vijver ligt een grote steen © ARNAUD NILWIK
  1. Operaties St Jansdal geannuleerd in Harderwijk na  corona-uitbraak op verpleegafdeling

    Operaties St Jansdal geannu­leerd in Harderwijk na corona-uit­braak op verpleegaf­de­ling

    Door een corona-uitbraak op een verpleegafdeling in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk - waarbij zowel patiënten als medewerkers zijn betrokken - moet het ziekenhuis gedeeltelijk weer ingeplande reguliere zorg alsnog staken. Tot en met 29 mei wordt een aantal niet-spoedeisende, geplande operaties geannuleerd op alle locaties van het ziekenhuis. De spreekuren op de poliklinieken gaan vooralsnog wel gewoon door.