Een zwaarbewapende politie-eenheid op weg naar de MS Tender.
Volledig scherm
PREMIUM
Een zwaarbewapende politie-eenheid op weg naar de MS Tender. © Stichting Duik de Noordzee schoon/Joost van Uffelen

Duikers aangezien voor cocaïnecriminelen: ‘Ineens mitrailleurs op ons gericht’

Een duikexpeditie voor de Zeeuwse kust is afgelopen weekend uitgelopen op een hachelijk avontuur. Het schip werd gisteren onderschept door een zwaarbewapende politie-eenheid, omdat de groep werd aangezien voor cocaïnesmokkelaars. ,,Ze kwamen met getrokken wapens aan boord.”

  1. Wegenwacht en brandweer kunnen kat Delfi niet uit motorblok auto bevrijden, garage moet het doen

    Wegenwacht en brandweer kunnen kat Delfi niet uit motorblok auto bevrijden, garage moet het doen

    Een opmerkelijke operatie voor vrijwilligers van de dierenambulance in Emmeloord. Drie uur lang waren zij gisteravond bezig om een kat te bevrijden uit de motorruimte van een auto in de Statehof. Toen bleek dat zowel de wegenwacht als de brandweer het beestje niet konden losmaken, moesten er uiteindelijk een garage en automonteur aan te pas komen om de reddingsactie tot een goed einde te brengen.
  2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”