Özcan Akyol
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol © Joost Hoving

Er zijn te veel bullshitbanen, die ontstaan niet onder mensen die praktisch zijn opgeleid

COLUMNÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

2 reacties

 • Corrie Doorn Hotting

  1 maand geleden
  Twee zoons, de ene heeft Havo gedaan en doorgestroomd naar het HBO en nu leraar nederlands (in jouw stad trouwens), de ander heeft VMBO TL gedaan, Veva gedaan en na een heel stel beroepsgerichte opleidingen onderhoudsmonteur. Ben op allebei even trots. Ze doen qua intelligentie echt niet voor elkaar onder, zijn allebei goed op hun vakgebied en het belangrijkste: Gelukkig met de keuzes die ze gemaakt hebben. Corrie Doorn
 • Hélène Vorstenbosch

  1 maand geleden
  Mensen met VMBO hebben we zeker hard nodig. Wie komt anders je waterleiding maken als je een lek hebt of wie komt je tuin doen, als jij zo "hard" aan het werk bent dat je dit zelf niet kan. Ik heb 2 kinderen die VMBO gedaan hebben en die nu in hun vervolgstudie doen wat ze graag willen en waar ze blij van worden: kinderopvang en politie agent. En als je iets graag wilt, kom je er wel, misschien doen ze er iets langer over, maar dat maakt echt niet uit.
 1. Ajax-talent Noah Gesser (16) en zijn broer omgekomen bij verkeersongeluk: ‘We zijn diep geraakt’
  drama ijsselstein

  Ajax-ta­lent Noah Gesser (16) en zijn broer omgekomen bij verkeerson­ge­luk: ‘We zijn diep geraakt’

  De 16-jarige Ajax-speler Noah Gesser is omgekomen bij een verkeersongeluk vrijdagavond in IJsselstein (Utrecht). Dat bevestigt een woordvoerder van de club, die spreekt van ‘vreselijk nieuws’. Ook zijn 18-jarige broer Isay heeft het ongeluk niet overleefd. Het drama leidt tot een stortvloed aan reacties; zelfs topclub Real Madrid reageert. ,,We willen ons medeleven betuigen aan familie, geliefden, teamgenoten en Ajax.”