Familie ontroerd door duizenden mensen die Peter R. de Vries laatste groet brengen: ‘Hartverwarmend’

update/videoZo'n 7500 mensen hebben in Amsterdam Peter R. de Vries de laatste eer bewezen. De familie is geraakt door de ‘massale steun’. De hele dag stonden lange rijen voor Koninklijk Theater Carré, dat vanwege de grote belangstelling de deuren vanavond langer open hield. Mensen kwamen van heinde en verre om afscheid te nemen van de doodgeschoten misdaadjournalist. ‘Peter heeft duizenden kilometers afgelegd voor ons, dan kunnen wij deze kilometers ook wel afleggen.’ 

1 reactie

  • M.T. Bauwens

    2 weken geleden
    Lieve Partner van Onze PETEEr Steun voor je diep verdriet! Weet dat hij heel blij was in zijn Laatste minuten want hij ging samen met jou..zijn Grote Liefde..naar een huis kijken..jullie eigen liefdes nest...daarna..werd t donker!! Zijn strijd om bij jou te blijven..was een zware weg..hij is niet meer.. Maar rust in al zijn liefde bij.. Jou..koester het elke minuut!! En je leeft intens..Samen met Jouw Peter..elke minuut!! Voelbaar elke minuut door jou Partner van Peter gedragen ! Liefdevol!
  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”