Van kwaad tot erger: Hulpdiensten na de steekpartij op de zorgboerderij in Wichmond in 2018 (links)  en na de vondst van het lichaam van Fred W. en zijn viendin Ingrid op zondagavond 11 september aan de Hendrik Verschuringstraat in Gorinchem.
Volledig scherm
PREMIUM
Van kwaad tot erger: Hulpdiensten na de steekpartij op de zorgboerderij in Wichmond in 2018 (links) en na de vondst van het lichaam van Fred W. en zijn viendin Ingrid op zondagavond 11 september aan de Hendrik Verschuringstraat in Gorinchem. © Ginopress/Fotopersburo Busink

Fred kon het leven niet meer aan en nam zijn vriendin mee de dood in: ‘Keer op keer in de steek gelaten’

Fred W. (48) maakte vorige week zondag een einde aan zijn leven, nadat hij ook zijn vriendin had omgebracht. Hoe kwam deze alcoholverslaafde uit Zevenaar tot deze wanhoopsdaad? Wie was hij?

  1. CBS: schade door vernieling, fraude en diefstal zo’n 2,5 miljard

    CBS: schade door vernieling, fraude en diefstal zo’n 2,5 miljard

    De schade die criminelen met vernielingen, diefstal, fraude en andere vermogensdelicten hebben aangericht bij burgers bedroeg vorig jaar 2,5 miljard euro. Zo werden er 10.000 auto’s en 700.000 fietsen gestolen. Verder ging het 557.000 keer om vernielingen aan auto’s. Fraude bij onlineaankopen kwam met 1,3 miljoen keer het vaakst voor, maar het schadebedrag hier was ook het laagst. In de helft van de gevallen ging het om minder dan 50 euro.