ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Gedonder in families om coronaprik: ‘Mijn moeder wil per se dat ik het neem’

Ben je niet solidair als je het coronavaccin weigert? De keuze voor wel of geen prik levert in families en vriendenclubs verhitte gesprekken op. ,,De druk is enorm. Elke dag hoor ik: heb je de prik al?’’

1 reactie

 • Wim Raaijmakers

  2 maanden geleden
  Fijn dat er zo veel nuances zijn waarom mensen zich juist wel of juist niet willen laten vaccineren. Juist het versimpelen van wat dit voor mensen betekent maakt de discussie zo complex en explosief. Iedereen wil gezien en gerespecteerd worden. Jij ook, dus doe dat dan ook. Als de wijsheid van de meerderheid niet zou resulteren in groepsimmuniteit, dan krijgen we vanzelf een nieuwe balans in het omgaan met dit virus wanneer Covid meer slachtoffers zou hebben gemaakt.
 1. Miljonairs openen aanval op ‘ziekmakend’ Tata Steel: ‘We gaan het zelf wel oplossen’
  video

  Miljonairs openen aanval op ‘ziekmakend’ Tata Steel: ‘We gaan het zelf wel oplossen’

  Een groep van drie stichtingen gesteund door enkele kapitaalkrachtige ondernemers start een eigen onderzoek naar de oorzaak van de verhoogde kans op kanker en andere ziektes in de regio rond staalgigant Tata Steel. De benodigde één miljoen euro is al beschikbaar. In de ogen van de groep zijn de GGD en het RIVM te gevoelig voor de lobby van Tata Steel en laten zij cruciaal onderzoek liggen. ,,We hebben gezegd: dan lossen wij het zelf op.”