Volledig scherm
PREMIUM
Bij de rups stond zaterdagavond nog redelijk wat publiek. © Philip van den Brand

Geen feest op kermis in Erp, maar verdriet na dood van ‘prachtvent‘ Koen: ‘Wat een drama’

dodelijk ongeval HandelERP - Het is kermisweekend in Erp. Normaal reden voor een feestje, maar een noodlottig ongeval, waarbij dorpsgenoot Koen Kanters (31) zaterdagochtend in Handel om het leven kwam, heeft het dorp in rouw gedompeld. Erp is stil, vol ongeloof. De bedrukte sfeer is ’s avonds voelbaar op het Hertog Janplein.

,,Het is tammetjes vandaag", constateert Bart van de Westelaken in de kassa van de draaimolen. De exploitant blijkt echter ook op de hoogte van het dramatische nieuws dat het dorp heeft opgeschrikt. ,,Het kan er best mee te maken hebben dat het rustiger is", stelt hij begripvol. ,,Wat een drama.”

  1. Coolblue verhoogt plots prijzen en wijst na enkele dagen ophef coronavirus als schuldige aan

    Coolblue verhoogt plots prijzen en wijst na enkele dagen ophef coronavi­rus als schuldige aan

    Er is op sociale media consternatie over een plotse prijsstijging die webwinkel Coolblue onaangekondigd heeft doorgevoerd. Verscheidene klanten merkten dat de producten die ze in hun mandje hadden opgeslagen opeens een stuk duurder waren geworden. De wildste speculaties deden meteen de ronde over de reden van de prijsstijgingen. Bij Coolblue wordt enigszins mysterieus gedaan, maar de marketingafdeling vertelt nu dat het coronavirus de schuldige is.
  2. Gezin woont nog steeds tegenover homo-seksplek: ‘Niets lijkt deze heren tegen te houden’

    Gezin woont nog steeds tegenover ho­mo-seks­plek: ‘Niets lijkt deze heren tegen te houden’

    Kim Duin-Oosterman en haar gezin betrokken in de zomer van 2018 een karakteristieke jaren 30-woning in Benningbroek. Wisten ze toen veel dat de kinderkamers uitkeken op een ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen. Uit wanhoop stapte Duin-Oosterman vorig jaar naar diverse media. Nu, een jaar later, is er nog maar bar weinig veranderd. ,,Onze kinderen houden hun gordijnen permanent gesloten’’, verzucht de bewoonster aan de telefoon.