Gijzelnemer Apple Store reed in AH-bezorgbus, Halsema noemt Bulgaarse gijzelaar ‘ongelooflijk dapper’

UpdateDe 27-jarige Amsterdammer die gisteravond een gijzeling uitvoerde in de Apple Store in Amsterdam, was daar gearriveerd in een bezorgbus van Albert Heijn. Dat bevestigt een bron na berichtgeving van RTL Nieuws. De supermarkt reageert geschrokken op de gebeurtenissen, maar geeft aan vanwege het politie-onderzoek niet te kunnen reageren. ,,We leven mee met iedereen die hierbij betrokken is geraakt”, zegt een woordvoerder tegen deze site.

4 reacties

 • Bert Schat

  1 jaar geleden
  De agent die de auto bestuurde dient een pluim van tig vierkante meter. En moet beschermd worden tegen de gevolgen van het interne onderzoek. Hopelijk blijft hij een held. En wordt hij door de politiek en andersdenkenden niet afgeschoten en gemangeld. Hulde aan deze vrouw of man. Dit is wat wij als burgers willen zien. Krachtig, doordacht en initiatief rijk handelen van onze politie in ongewone situaties. Bert Schat
 • Marc van den Akker

  1 jaar geleden
  Geen reclame voor de bezorgdienst van de AH
 • Hans&Rita Jacobs

  1 jaar geleden
  Prima aktie, niet teveel denken maar doen! Handelend optreden, chapeau!
 • Peter Schmitz

  1 jaar geleden
  Deze politie agent heeft correct gehandeld. Voor het zelfde geval , waren er wel doden gevallen. Deze agent verdiend een onderscheiding !
 1. Peter (58) wacht met telefoon en mes in de hand op stalker van stiefdochter: ‘Ik weet wat voor gek het is’
  PREMIUM

  Peter (58) wacht met telefoon en mes in de hand op stalker van stiefdoch­ter: ‘Ik weet wat voor gek het is’

  Hij had een mes bij zich om zichzelf te kunnen verdedigen. Peter van der H. uit Eefde probeerde de man die zijn stiefdochter stalkte ‘alleen maar van zich af te houden’ en vindt zelf dat hij onschuldig is aan de steekpartij waar hij van verdacht wordt. Toch wilde hij graag door de rechtbank vervolgd worden voor het incident in oktober 2020. ,,Ik zit hier om vrijgesproken te worden.”
  Eefde