Jolanda van Remundt vindt het werk als gridgirl hartstikke leuk en houdt ervan.
Volledig scherm
Jolanda van Remundt vindt het werk als gridgirl hartstikke leuk en houdt ervan. © Privéfoto

Gridgirl Jolanda: Vrouw verdwijnt nooit van het circuit

Liefhebbers van vrouwelijk schoon bij race-evenementen als de Jumbo Familie Racedagen hoeven voorlopig niet te treuren. Daags nadat Formule 1-baas Ross Brawn liet weten de aloude 'pitspoes' in de ban te willen doen, blijkt het vrouwonvriendelijke aspect van de hedendaagse gridgirl hier niet hoog op de agenda te staan. ,,De vrouw verdwijnt nooit van het circuit’’, zegt een van hen.

 1. Veehouder vol onbegrip na inbeslagname koeien, paarden, geiten en schapen: 'Ze hebben de pik op ons'
  PREMIUM

  Veehouder vol onbegrip na inbeslagna­me koeien, paarden, geiten en schapen: 'Ze hebben de pik op ons'

  NIEUWLEUSEN - Ja, de stal is oud, de overige onderkomens zijn gammel en hier en daar stonden beesten in de nattigheid. En inderdaad, misschien waren er te veel dieren. Maar de beschuldiging dat het dierenwelzijn op hun erf in het geding zou zijn, dat raakt de familie bij wie woensdag 150 dieren meegenomen werden diep. ,,Wij zorgen goed voor onze dieren. Ze komen niks tekort."
 2. Justitie: Vrouw die advocaat Diekstra beschuldigde van betasten neemt afstand van aantijgingen

  Justitie: Vrouw die advocaat Diekstra beschuldig­de van betasten neemt afstand van aantijgin­gen

  Karim Aachboun, de juridisch adviseur van Shima Kaes, heeft opnieuw bakzeil gehaald in twee rechtszaken waarin hij rectificaties eiste. Ook heeft de vrouw die hij bijstaat in een zaak van grensoverschrijdend gedrag van advocaat Sébas Diekstra, tegenover de politie haar verklaring ingetrokken, verklaart het Openbaar Ministerie. Dat bleek tijdens de behandeling van een van die rechtszaken.