‘t Bonte Paard in Laren is een populair en typisch Goois eetcafé dat 's zomers veel toeristen trekt die BN’ers komen kijken.
Volledig scherm
‘t Bonte Paard in Laren is een populair en typisch Goois eetcafé dat 's zomers veel toeristen trekt die BN’ers komen kijken. © Google Street View

Grote vechtpartij in Laren: politie schiet belager neer

UpdateDe politie heeft vanavond een man neergeschoten in het centrum van Laren. Dat gebeurde toen agenten wilden ingrijpen bij een grote vechtpartij, maar enkele raddraaiers hen belaagden. De neergeschoten persoon en een andere verdachte zijn gearresteerd. Een agent raakte gewond.

 1. LIVE | Zorgorganisaties sceptisch over datum start vaccinaties, RIVM: 4073 nieuwe besmettingen
  Coronavirus

  LIVE | Zorgorgani­sa­ties sceptisch over datum start vaccina­ties, RIVM: 4073 nieuwe besmettin­gen

  De Belgische politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een lockdownfeestje stilgelegd in het centrum van Brussel. Het ging om een seksfeestje, waarbij ook een Europarlementslid aanwezig was. En het gaat zeker nog één tot twee weken duren voordat de eerste boetes voor het niet dragen van een mondkapje uitgeschreven gaan worden. Dat zegt de voorzitter van de BOA-bond, Ruud Kuin. Ook vandaag houden we je op de hoogte van het coronanieuws. Lees hier het vorige liveblog terug.
 1. XL-Coronateststraat geopend in Eindhoven: van 5,000 naar bijna 10,000 testen per dag
  Play

  XL-Coronatest­straat geopend in Eindhoven: van 5,000 naar bijna 10,000 testen per dag

 2. Brabantse schapenboeren vrezen voor wolf: 'Mijn hart sloeg over'
  Play

  Brabantse schapenboe­ren vrezen voor wolf: 'Mijn hart sloeg over'