Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

‘Hem kan ik vergeven, maar mijn ex-schoonmoeder nooit van mijn leven’

BV de LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Samira (21) trouwde toen ze net 18 jaar was, maar haar huwelijk strandde al na een jaar. Ze hield de strijd met haar schoonmoeder niet vol.

,,Weet je het zeker? Je bent nog zo jong, zeiden mijn ouders. Maar ze zagen hoe serieus en verliefd we waren en ze gunden mij mijn geluk. Ik vond Ibrahim een échte man. Lief, met een zacht karakter, respectvol.

We wilden een toekomst samen, en op jonge leeftijd kinderen krijgen. We konden een prachtig, groot huis huren, waar we heel blij mee waren. Dus zijn we een paar dagen na mijn 18de verjaardag getrouwd. Hij was toen 21 jaar. Ik had nooit gedacht dat we uit elkaar zouden gaan.

  1. Brief aan alle Nederlanders: ‘Hoe leg je uit dat je niets deed om het zeewater tegen te houden?
    PREMIUM
    Voorpublicatie

    Brief aan alle Nederlan­ders: ‘Hoe leg je uit dat je niets deed om het zeewater tegen te houden?

    Op het moment dat een meerderheid van de Nederlanders overtuigd is van klimaatverandering, grote investeringsfondsen aankondigen niet meer te investeren in fossiele energie en de Tesla Model 3 de meest verkochte auto is, komt bestsellerauteur en De Correspondent-medewerker Rutger Bregman met een alarmerende brief aan alle Nederlanders, gratis in boekvorm verkrijgbaar: Het water komt. Klik hier voor de voorpublicatie.