Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Het stikt van de eenzame, mislukte gekken; kijk maar in mijn mailbox

column Saskia NoortSaskia Noort schrijft op deze plek wekelijks over nieuws dat haar raakt. De schrijfster aarzelt om deze column te schrijven, wetende dat een golf van haat haar wederom zal overspoelen.

De Europese Unie subsidieert het opzetten van veerdiensten om immigranten vanuit Afrika naar Europa te halen, teneinde de nationale identiteit te verzwakken in het kader van een groots ‘complot’. Thierry Baudet durft het te zeggen. En ik aarzel om dit op te schrijven, wetende dat een golf van haat me wederom zal overspoelen. Alleen al het noemen van zijn naam leidt tot een oneindige stroom bagger van zijn doorgaans anonieme volgers, die hun doodsverwensingen vaak begeleiden met de wonderlijkste COMPLOTTHEORIEËN

  1. LIVE | Trump beëindigt relatie VS met WHO, ‘Voetbal is een veilige sport in tijden van corona’

    LIVE | Trump beëindigt relatie VS met WHO, ‘Voetbal is een veilige sport in tijden van corona’

    Donald Trump heeft gezegd dat de VS vanaf vandaag de banden met wereldgezondheidsorganisatie WHO verbreekt. Hij verwijt de organisatie aan de leiband van China te lopen en niet transparant te zijn geweest over de uitbraak van het coronavirus. In Nederland zijn volgens het RIVM de afgelopen 24 uur 28 overleden personen die besmet waren met het longvirus. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van het laatste coronanieuws. Lees hier het vorige liveblog terug.