Een complete supermarkt troffen agenten aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Een complete supermarkt troffen agenten aan. © Politie Utrecht

‘Iedereen wist wat daar gebeurde’, zegt buurt over illegale ‘supermarkt’ bevoorraad door winkeldieven

Dat de politie bij een inval in de Utrechtse wijk Ondiep een complete ‘buurtsuper’ met tientallen producten, variërend van babyvoeding, sudocreme tot aan koffie en drugs aantrof, verraste buurtgenoten niet. Integendeel, zij waren de overlast rond het rijtjeshuis beu. ,,Iedereen wist wat daar gebeurde.’’

 1. Bart (40) ontkent achter moordaanslag op zijn jonge vrouw te zitten; volgens haar spreekt hij de waarheid
  PREMIUM

  Bart (40) ontkent achter moordaan­slag op zijn jonge vrouw te zitten; volgens haar spreekt hij de waarheid

  Gaf Bart van D. uit Druten daadwerkelijk opdracht om zijn vrouw Kimberley op de camping in Kerkdriel te vermoorden? De 40-jarige verdachte uit Druten ontkent het ten stelligste. Zijn vrouw, die de moordaanslag overleefde, gelooft haar man. Het Openbaar Ministerie, zo bleek woensdag op een tussentijdse zitting voor de rechtbank in Arnhem, denkt dat hij haar wel degelijk uit de weg wilde ruimen. Maar waarom?
 2. ‘Superopa’ trakteerde buurtkids op Mac in ruil voor huiveringwekkende seks: ‘Hap, hap, hap’
  PREMIUM

  ‘Superopa’ trakteerde buurtkids op Mac in ruil voor huivering­wek­ken­de seks: ‘Hap, hap, hap’

  Snoep, zakgeld, alcohol, videospelletjes, nerfpistolen, sigaretten, Pokémonkaarten en bezoekjes aan de McDonald’s. De 70-jarige Cees de J. overlaadde een groep buurtkinderen in Alblasserdam jarenlang met allerlei cadeaus. Een ‘superopa’, zoals de moeder van twee broertjes hem omschreef. Maar achter de deur van zijn flatwoning vonden tegelijkertijd de meest huiveringwekkende seksuele handelingen plaats met kinderen van 6 tot en met 14 jaar.