Jette van Bergen: ,,Veel Nederlanders vinden het eng als ze niet weten wat er komen gaat. Dat onzekere is eng. Daardoor doen Nederlanders soms niet wat ze diep in hun hart wél willen. Zonde...”
Volledig scherm
PREMIUM
Jette van Bergen: ,,Veel Nederlanders vinden het eng als ze niet weten wat er komen gaat. Dat onzekere is eng. Daardoor doen Nederlanders soms niet wat ze diep in hun hart wél willen. Zonde...” © Jette van Bergen

Ik vertrek: Jette laat verloofde, baan, familie, vrienden en geliefde stad achter voor Frans avontuur

Zou jij ‘zomaar’ je woning en vaste baan opzeggen om te emigreren naar een ander land zonder je verloofde? Jette van Bergen doet het. Haar tweede grote liefde, wijn, zorgt ervoor dat ze alles achter zich laat en alleen naar de Franse Bourgogne vertrekt. ,,Ik zie wel wanneer ik terug kom.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.