Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

‘Ik wacht op het moment dat Ongehoord Nederland die vijftigduizend leden aantikt’

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

De talkshowcarrousel draait op volle toeren bij de publieke omroep, een nieuw tijdperk dient zich aan. Vedettes zoals Eva Jinek en Jeroen Pauw maken een overstap of kappen er voorlopig helemaal mee. 

Voor anderen is dit een kans. Maar een gedoodverfde opvolger als talkshowhost is er niet, daarvoor is het vak simpelweg te complex, te zwaar en vooral nietsontziend.

Dat blijkt ook wel. De NPO somde het aantal nieuwe gezichten op en bij geen enkel duo werd unaniem de conclusie getrokken dat de presentatieklus een kolfje naar de hand van het tweetal was. Er moeten grote schoenen worden gevuld.

  1. Hoe een fotograaf bij een gratis bruiloft in Hardenberg werd weggestuurd: ‘Je kunt dit nooit meer over doen’
    PREMIUM

    Hoe een fotograaf bij een gratis bruiloft in Hardenberg werd wegge­stuurd: ‘Je kunt dit nooit meer over doen’

    De mooiste dag van hun leven kreeg een nare bijsmaak voor een bruidspaar uit Hardenberg. Tijdens de - gratis - huwelijksceremonie wilde fotografe Kim Stellingwerf (44) de mooiste momenten vastleggen. Die ene traan, die op het moment suprême over een wang glijdt, wilde ze vangen met haar camera. Maar in plaats daarvan werd ze op de gang gezet. Want 'dat zijn nou eenmaal de regels'. Discriminatie, vindt de woedende fotografe.