De politie doet in Gouda onderzoek naar de vergisontvoering, waarbij een 56-jarige man uit Hoofddorp enkele dagen spoorloos was.
Volledig scherm
De politie doet in Gouda onderzoek naar de vergisontvoering, waarbij een 56-jarige man uit Hoofddorp enkele dagen spoorloos was. © AS Media

In Antwerpen onderschepte partij cocaïne aanleiding voor ‘vergisontvoering’ van man uit Hoofddorp

Een grote partij onderschepte cocaïne in de haven van Antwerpen is zeer waarschijnlijk de aanleiding geweest voor een geruchtmakende ontvoering onlangs in het Noord-Hollandse Cruquius. Daarbij werd per abuis een 56-jarige man uit Hoofddorp ontvoerd. De man die de ontvoerders eigenlijk hadden moeten hebben, heeft zich inmiddels gemeld bij de politie.

 1. Maria (22) kwam nooit meer thuis na fietstocht: ‘Gevoel overheerste dat we haar niet terug zouden zien’
  PREMIUM
  250.000 euro beloning

  Maria (22) kwam nooit meer thuis na fietstocht: ‘Gevoel over­heerste dat we haar niet terug zouden zien’

  Op een mooie augustusmiddag fietste ze weg en kwam ze nooit meer thuis: de 22-jarige Maria van der Zanden uit Putten. Bijna dertig jaar na haar vermissing looft de Peter R. de Vries Foundation een beloning van 250.000 euro uit voor de tip die leidt naar haar vindplaats. ,,We hopen dat iemand zijn geweten laat spreken. Dit is het moment om naar voren te stappen, Maria moet thuiskomen, bij haar vader.”
  Putten