Het Wapen van Vriezenveen is al decennia de plek waar jeugd zich kan vermaken en waar een lekker feestje gebouwd kan worden, maar Twenterand vindt nu dat het teveel op een discotheek lijkt. (archieffoto)
Volledig scherm
PREMIUM
Het Wapen van Vriezenveen is al decennia de plek waar jeugd zich kan vermaken en waar een lekker feestje gebouwd kan worden, maar Twenterand vindt nu dat het teveel op een discotheek lijkt. (archieffoto) © Lenneke Lingmont

In dit café is het verboden te dansen, anders volgt er een hoge boete: ‘Dit is echt lachwekkend’

Moeten cafébezoekers in Vriezenveen (Overijssel) op een stoel blijven zitten en luisteren naar vioolmuziek? De gemeente verbiedt in ieder geval dat er in het Wapen van Vriezenveen nog langer onder harde muziek wordt gedanst. Anders volgt er een megaboete. „Het is lachwekkend”, zegt mede-eigenaar Bastiaan Loohuis.

1 reactie

  • Andrew Jakobs

    1 maand geleden
    Ik vraag me af of de gemeente dit zomaar kan doen. Het bestemmingsplan is een kroeg, en dat is het nog steeds. Dat er daar gedanst wordt maakt het niet minder een kroeg, anders kan in eindhoven op een vrijdag en zaterdagavond wel heel stratumseind, de markt en dommelstraat wel een fikse boete krijgen. Dit is gewoon pure machtsmisbruik en DAT is wat afgestraft moet worden, denken dat ze alles kunnen maken/opleggen.