Ingrid Kaptein is haar ring kwijtgeraakt. Deze ring is gemaakt van twee trouwringen, die van haar en die van haar overleden man.
Volledig scherm
PREMIUM
Ingrid Kaptein is haar ring kwijtgeraakt. Deze ring is gemaakt van twee trouwringen, die van haar en die van haar overleden man. © Saskia Berdenis van Berlekom

Ingrid verloor dierbare ring van haar overleden man: ‘Grond zakte onder mij vandaan’

Wat een rustgevende vakantie naar Egypte moest worden, mondde voor Ingrid Kapteijn-Aalders (51) uit in een nachtmerrie. In het vliegtuig terug naar huis verloor ze haar portemonnee met daarin haar ring die is samengesteld uit haar trouwring en die van haar overleden man. De portemonnee werd teruggevonden. De ring is spoorloos. Ze looft een beloning uit.

  1. Havermelk vs. koffiemelk: kunnen Amsterdammer en zuivelboer elkaar vinden in discussie over dierenleed?
    AD Play

    Havermelk vs. koffiemelk: kunnen Amsterdam­mer en zuivelboer elkaar vinden in discussie over dierenleed?

    In de AD Play-serie Shula door stad en land onderzoekt programmamaker Shula Tas de ‘culturele kloof’. Ze reist door het land om te proberen te begrijpen hoe het kan dat zij, vanuit haar Amsterdamse Randstedelijke bubbel, zo anders naar maatschappelijke kwesties kijkt dan haar medelanders. Kunnen we elkaar iets beter begrijpen? Of blijven we hopeloos verdeeld? In de eerste aflevering ontmoet ze melkveehouder Rudie Freriks uit het Overijsselse Luttenberg.