Het is 11 graden in het huis van Jordi Raanhuis uit Hengelo. Woensdag ging zijn cv-ketel stuk en zijn huurbaas weigerde het te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is 11 graden in het huis van Jordi Raanhuis uit Hengelo. Woensdag ging zijn cv-ketel stuk en zijn huurbaas weigerde het te maken. © Robin Hilberink

Jordi en zoontje (9) in de kou na conflict met huurbaas: ‘Het is hier nu 11 graden’

HENGELO - Jordi Raanhuis uit Hengelo staat letterlijk in de kou. Woensdag sprong een leiding van zijn oude cv-ketel en kwam zijn woning blank te staan. Zijn huurbaas weigert echter een loodgieter langs te sturen, vanwege een conflict over de energierekening. „Volgens de thermostaat is het hier nu 11,7 graden.”

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?