Kelly en Royce de Vries, de kinderen van Peter R. de Vries, tussen het archief van hun vader. De twee willen diens missie voortzetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly en Royce de Vries, de kinderen van Peter R. de Vries, tussen het archief van hun vader. De twee willen diens missie voortzetten. © Marco Okhuizen

Kelly en Royce de Vries: ‘Afscheidsbrief is mooiste wat hij ons heeft achtergelaten’

InterviewEen jaar na de moord op Peter R. de Vries, zetten zijn zoon Royce en dochter Kelly de missie van de misdaadverslaggever voort. Ze duiken in de coldcasezaken waarvan hun vader de kans niet kreeg ze op te lossen. ,,Ik zeg meestal wel meteen: ik ben mijn vader niet.” 

2 reacties

  • S. Schepers

    1 maand geleden
    Ik heb ook mooie herinneringen aan Peter R. De Vries. In 1997 samen met mijn collega een auto mogen gereedmaken en leveren voor het programma. Op de dag van de begrafenis van Peter heb ik de uitzending teruggevonden teruggevonden op youtube nadat ik daar jaren naar op zoek was geweest…. Toeval..? Of “voorbedachte rade” …? Succes Royle en Kelly!
  • van Tongerloo

    1 maand geleden
    Diepe buiging voor Royce en Kelly. Bijzonder ontroerend verhaal over een heel bijzondere man en met een strekking waar wij eens goed over moeten nadenken. Ik hoop voor hen maar ook voor Nederland dat het recht zegeviert.