Chris Whitty, een topadviseur voor gezondheidszaken van de Britse regering, en de Britse premier Boris Johnson houden vandaag een persconferentie.
Volledig scherm
Chris Whitty, een topadviseur voor gezondheidszaken van de Britse regering, en de Britse premier Boris Johnson houden vandaag een persconferentie. © REUTERS

LIVE | 12.282 nieuwe besmettingen in Nederland, VK waarschuwt WHO voor nieuwe mutatie

CoronavirusHet RIVM heeft het afgelopen etmaal 12.282 nieuwe coronabesmettingen geregistreerd, een lichte stijging ten opzichte van gisteren. Ondertussen hebben de Britse gezondheidsautoriteiten de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gewaarschuwd voor de nieuwe stam van het coronavirus. Ook vandaag houden we je live op de hoogte van het coronanieuws. Lees hier het vorige liveblog terug.  

  1. Moordenaar Bekir E. over Jos Brech: ‘Hij wilde Nicky niet doden, maar hield zijn hand te lang op de mond van het kind’

    Moordenaar Bekir E. over Jos Brech: ‘Hij wilde Nicky niet doden, maar hield zijn hand te lang op de mond van het kind’

    Jos Brech wilde Nicky Verstappen niet doden, maar hield zijn hand te lang over de mond van het jongetje. Dat zou Brech zich hebben laten ontvallen in de gevangenis, althans, dat zegt moordenaar Bekir E., die met hem vastzat. Brech zou Nicky hebben vastgegrepen toen het jongetje zijn tent uitkwam om te plassen. Maar Brech liet die uitspraken niet zomaar over zijn kant gaan.