LIVE | Aangepaste versie vaccin Moderna klaar voor klinische proeven, haalbaarheid estafette met Olympische vlam nog onduidelijk

CoronaMinister De Jonge vindt uitspraken van FvD-Kamerlid Van Haga over mogelijke bijwerkingen van coronavaccins ‘gevaarlijk’. ,,Wanneer je mensen in verpleeghuizen vaccineert, overlijden er mensen ná die vaccinatie’’, stelt De Jonge. ,,Maar pas nou op om daar dóór vaccinatie van te maken.’’  Het RIVM meldt vandaag 4420 nieuwe coronabesmettingen en spreekt van een ‘derde golf’, omdat het aantal positieve testen vorige week met 19 procent toenam. Ook vandaag houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen in ons liveblog. Oudere berichten vind je hier.   

 1. LIVE | Stormloop op Duitse kapperszaken, PostNL vaart wel bij coronacrisis
  Coronavirus

  LIVE | Stormloop op Duitse kappersza­ken, PostNL vaart wel bij coronacri­sis

  De heropening van kapperszaken in Duitsland heeft een ware stormloop op gang gebracht. Sommige kappers begonnen even na middernacht al met knippen. De komende weken zijn veel kappers al volgeboekt. PostNL spint goed garen bij de coronacrisis en de opmars van het online winkelen. De winst steeg van 72 miljoen euro in 2019 naar 209 miljoen in 2020. Ook vandaag houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen in ons liveblog. Oudere berichten vind je hier.
 1. Anouk verkoopt schedels, skeletten en opgezette dieren: 'Het wordt steeds populairder'
  Play

  Anouk verkoopt schedels, skeletten en opgezette dieren: 'Het wordt steeds populair­der'

 2. Middelbare scholen weer open: 'Juist voor pubers is dat contact belangrijk'
  Play

  Middelbare scholen weer open: 'Juist voor pubers is dat contact belangrijk'