Het destijds 16-jarig meisje voerde seksuele handelingen uit bij zichzelf voor de webcam. De opnames daarvan stuurde ze tegen betaling naar de 44-jarige G.S. (Foto ter illustratie.)
Volledig scherm
PREMIUM
Het destijds 16-jarig meisje voerde seksuele handelingen uit bij zichzelf voor de webcam. De opnames daarvan stuurde ze tegen betaling naar de 44-jarige G.S. (Foto ter illustratie.) © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Man (44) betaalde pubermeisje 15 euro voor seksshowtje op film: ‘Ze zei dat ze 19 was’

De ontmaskering van een minderjarige prostituee krijgt een flink staartje voor Dordtenaar G. S. (44). De man betaalde het destijds 16-jarige meisje voor een seksfilmpje van zichzelf. ,,Ik dacht dat ze 19 was. Anders had ik het contact gelijk gestopt’’, zei de verdachte dinsdag in de rechtbank.

  1. Derde prik in zicht? ‘Aantal extra antistoffen indrukwekkend, zeker bij ouderen’
    PREMIUM
    video

    Derde prik in zicht? ‘Aantal extra antistof­fen indrukwek­kend, zeker bij ouderen’

    Pfizer pleit voor een derde prik als booster, omdat het vaccin na zes maanden minder effectief lijkt te worden. In Nederland zijn de eerste ouderen een half jaar geleden ingeënt. Moeten zij snel een extra vaccinatie krijgen om te voorkomen dat de ziekenhuizen dit najaar weer vol liggen met coronapatiënten? Of is dat vooral in het voordeel van de farmaceut, die zo extra vaccins verkoopt?