De verdachte zou het meisje op bed hebben gegooid en hebben betast. Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De verdachte zou het meisje op bed hebben gegooid en hebben betast. Beeld ter illustratie. © ANP XTRA

Meisje (16) stapt naar de rechter nadat stiefvader in haar borsten knijpt en haar misbruikt op de bank

Stoeien. Een tik op de billen. Knijpen in de borsten en arm. Vanaf het moment dat stiefvader P.R. (56) met zijn gezin hun nieuwe woning in Hendrik-Ido-Ambacht betrok, waren aanrandingen volgens het toen 16-jarige slachtoffer aan de orde van de dag.

 1. Derde prik in zicht? ‘Aantal extra antistoffen indrukwekkend, zeker bij ouderen’
  PREMIUM
  video

  Derde prik in zicht? ‘Aantal extra antistof­fen indrukwek­kend, zeker bij ouderen’

  Pfizer pleit voor een derde prik als booster, omdat het vaccin na zes maanden minder effectief lijkt te worden. In Nederland zijn de eerste ouderen een half jaar geleden ingeënt. Moeten zij snel een extra vaccinatie krijgen om te voorkomen dat de ziekenhuizen dit najaar weer vol liggen met coronapatiënten? Of is dat vooral in het voordeel van de farmaceut, die zo extra vaccins verkoopt?
 2. Ophef rond justitievakbond: bestuursleden gedroegen zich mogelijk jarenlang niet-integer

  Ophef rond justitie­vak­bond: bestuursle­den gedroegen zich mogelijk jarenlang niet-integer

  Enkele bestuursleden van justitievakbond Juvox hebben zich mogelijk niet-integer gedragen tegenover leden en andere, kritische bestuursleden. Omdat de bestuursleden ook ambtenaar zijn bij Justitie, heeft het ministerie van Justitie en Veiligheid een onderzoek ingesteld naar meldingen die het departement heeft ontvangen. Die hebben onder meer betrekking op de voorzitter van de bond, melden onderzoeksjournalisten van het programma Argos zaterdag.