Sergeant eerste klasse Levi bij de Chinook, waarmee hij en andere Nederlandse militairen de bosbranden in Albanië te lijf gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Sergeant eerste klasse Levi bij de Chinook, waarmee hij en andere Nederlandse militairen de bosbranden in Albanië te lijf gaan. © Privéfoto

Militair Levi vecht tegen hevige bosbranden in Albanië: ‘Je moet er niet aan denken dat dit jouw huis treft’

De allesverslindende Albanese vlammenzee maakt al dagen grote indruk op de 40-jarige sergeant eerste klasse Levi uit Bodegraven. Hij vecht sinds dit weekeinde van zonsop- tot zonsondergang met veertig andere militairen van de Nederlandse luchtmacht vanuit de lucht tegen bosbranden op het schiereiland Karaburun. ,,Je moet er niet aan denken dat dit jouw eigen huis zou treffen.”

  1. Rutgers onderzoekt juridische stappen tegen FvD om uploaden verwijderde Lentekriebels-video

    Rutgers onderzoekt juridische stappen tegen FvD om uploaden verwijder­de Lentekrie­bels-vi­deo

    Expertisecentrum Rutgers onderzoekt juridische stappen tegen Forum voor Democratie vanwege het schenden van auteursrecht. De partij van Thierry Baudet plaatste dinsdag zonder toestemming een video van Rutgers op het eigen YouTube-kanaal waarin ouders met hun kinderen praten over liefde en seksualiteit. De video is eerder door Rutgers offline gehaald omdat die door tegenstanders zou worden gebruikt om misinformatie te verspreiden.