Volledig scherm

Mirella van Markus, het nieuwe seizoen van The Crown en Sjors Fröhlich in De Ochtend Show to go

Mirella van Markus, Gudo Tienhooven, Sjors Fröhlich en Sjoerd Mossou zijn donderdag 14 november te gast in De Ochtend Show to go. De Show wordt gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens en is vanaf 07:30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Politiek Den Haag praat over wettelijke ondersteuning van ‘meerouderschap’. In ons land zijn steeds meer gezinnen met drie of vier ouders. Presentatrice Mirella van Markus maakte een serie over deze ‘modern families’.

Het Nederlands mannenelftal heeft plaatsing voor het EK in zicht, maar zaterdag wacht in Belfast nog een belangrijke horde: Noord-Ierland. AD Sport-verslaggever Sjoerd Mossou blikt met ons vooruit op de wedstrijd.

Fans kijken er al lang naar uit en zondag is het zover: het derde seizoen van The Crown verschijnt op Netflix. Showverslaggever Gudo Tienhooven sprak in Londen met de cast en weet alle ins-en outs.

Ondanks tientallen aangiftes kreeg de jonge Humeyra geen bescherming en werd ze bij school doodgeschoten door haar ex-vriend Bekir E. Morgen begint de strafzaak tegen hem.

Daarnaast praten we met radiocoryfee Sjors Fröhlich op zijn eerste ochtend als burgemeester.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast, kan dat via Spotify of iTunes

  1. Kritiek op Europese Commissie: ‘Green Deal blijft dweilen met de kraan open’

    Kritiek op Europese Commissie: ‘Green Deal blijft dweilen met de kraan open’

    De zogeheten ‘Green Deal’ van de Europese Commissie gaat milieuorganisaties niet ver genoeg. Greenpeace noemt de plannen die Brussel heeft om de EU te verduurzamen onvoldoende en te vaag. Volgens Milieudefensie houdt de commissie nog te veel taboes in stand. ,,Meer CO2-belasting heffen en intussen doorgaan met het uitdelen van tientallen miljarden subsidies voor olie, gas en kolen is dweilen met de kraan wagenwijd open’’, meent directeur Donald Pols.